esmaspäev, 24. aprill 2006

Estonian Air - "kindel" kvaliteet

Tänane EPL: Estoninan Air ei vaja varulennukeid.

Haha. Humoristid.
Minu ja mu sõprade eelmise nädala seiklusi vaadates ei vaja Estonian Air mitte ühte vaid vähemalt kahte varulennukit.

Tallinn - Brüssel, neljapäev 13. aprill. Rahvas ootab juba värava taga järjekorras, et lennukile pääseda, kui tuleb teade, et lend hilineb poolteist tundi. Selle täitumisel aga järgmine, et uut informatsiooni saab poole tunni pärast jne. Akna taga aga istub Estonian Airi lennuki asemel mingi Skandinaavia siselendude oma. Lõpuks peale kahe tunnist hilinemist lastakse meid siiski sinna peale. Kapten annab teada, et päris lennuki asenduslennuk oli sammuti probleemide küüsi sattunud, kuid nüüdseks on probleemid parandatud. Õnneks maabumegi turvaliselt Brüsselis.

Brüssel - Tallinn, esmaspäev 17. aprill. Lend ei välju. Enamus rahvast saab Tallinnasse läbi Praha. Nelja tunnise hilinemisega.

Brüssel - Tallinn, reede 21. aprill. Taas asenduslennuk. See kord isegi ilma hilinemiseta. Midagi uut Estonian Airi puhul. Samas muidugi polnud see lend eriti Estonian Airiga seotud ka.

Samast EPL artiklist: Eelmisel aastal jäi Estonian Airi lendudest ära 0,5%.
Võib-olla tõesti. Aga paneks sinna juurde ka arvu, kui palju lende hilines tehniliste probleemide tõttu. Ma kardan et see protsent ei pruugi olla enam ühekohaline.

Igal juhul kui saaks, siis mina edaspidi boikoteeriks Estonian Airi. Kahjuks on ta aga pea ainukesi võimalusi otse kusagile Euroopasse saada. :(
Mine või Lätti...

4 Comments:

Blogger Teeleke said...

Sekeldused olid ka Janelil, kelle lend oli ülebroneeritud ja kes maha jäi. Aga erinevalt Estonian Airist maksti talle 5 tunnise hilinemise eest 250 euri, ehk siis umbes reisi raha tagasi. Polegi ju paha. Ma oleks ka nõus hilinema sellisel juhul. Aga Tallinn-Brüssel-Tallinn liinil jäävad umbes pooled lennud hiljaks ja euroametnikud enamasti ei lenda sellega (kuulsin juhuslikult mingit jutuajamist).

10:55  
Blogger Unknown said...

Sama teema jätkuks:
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/article.php?id=12751333

10:43  
Blogger Unknown said...

Ja ka Tellerilt väike postitus:
http://www.siimteller.com/archives/2006/04/jalaga_oleks_ki.html

22:33  
Anonymous Anonüümne said...

Super color scheme, I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

01:30  

Postita kommentaar

<< Home