teisipäev, 6. veebruar 2007

Klubidevahelised meistrivõistlused males

Nädalavahetusel sunniti mind malet mängima. :)
Esindasin Eesti klubide esivõistluste eelringis Kaido Külaotsa malekooli.
Meie võistkonnas siis Eesti parim meesmaletaja suurmeister Kaido Külaots, Eesti parim naismaletaja Monika Tsõganova ja minu sugused (või veidi paremad) patserid, kes enam nuppe eriti aktiivselt ei liiguta. Võib arvata, kellelt võistkonna kasuks enamus punkte tulid. :)

Nii ma siis üle pika aja taas tõsisemalt nuppe liigutasingi. Andis tunda, et paus on olnud pikk. Kindlust ikka üldse ei olnud ja mõte ka eriti kiiresti ei jooksnud. Isegi oma lemmikavangu olen ära unustanud ning suutsin kaotada seal nii mustade kui ka valgetega. Kümme aastat tagasi oleksin sama tugevusega vastased kindlalt üle mänginud. Aga eks siis tuleb taas käigud selgeks õppida ja natuke praktikat saada.

Kokkuvõttes sain isegi 2,5 punkti 7-st. Ja võistkonnaga jäime jagama viiendat kohta. See aga tähendab seda, et meid vist isegi lastakse finaalturniirile. Siis saame loodetavasti ka veidi täiendust oma võistkonna ridadesse, kuid kõrgete kohtade eest vaevalt et võitlema hakkame. Aga põhiline on ikkagi osavõtt ja oma klubi esindamine. :)