kolmapäev, 18. jaanuar 2006

Jalgpall on parem kui seks

FA Cup 3rd round
Leeds United vs Wigan Athletic
3 : 3 (pen 2 : 4)
Man of the match:
Matthew Killgallon
Match report

Uhh. Viimaste aegade suurim jalgpalli elamus. Wigan - Premiershipis hetkel 6. kohal, olles kogunud peaaegu kuus korda rohkem punkte kui Sunderland. Leeds hoiab Championshipis 3. kohta ja liigub kindlalt playoffide poole. Esimene mäng Wigani kodustaadionil oli lõppenud 1:1 viigiga.

Mäng oli raske. Kuid kordagi ei tekkinud tunnet, et võiksime kaotada. Jäime kolm korda kaotusseisu, kuid alati tulime tagasi. Leeds - "the comeback kings"! Mängisime kui võrdne võrdsega ühe tugevaima Premiershipi klubiga, kes äsja võitis Arsenali (ma küll ei saa aru, kuidas nad seda tegid??). Leeds oleks pidanud juba normaalajal asjad selgeks tegema, kuid alati jäi õnnest veidi puudu. Värava võimalusi, ma arvan, oli meil kindlasti kolm korda rohkem kui Wiganil.

Teine poolaeg. Wigan on läinud poolaja alguses juhtima 2-1. Meie rahulolematus kohtunikuga suureneb. Juba vähemalt kolm kätt on jäänud vilistamata. Neist üks kindel penalti. Vastased elavad pidevalt seljas, kuid kohtuniku vile vaikib. Konn: "nüüd peaks Leeds veel ühe mõttetu penalti teenima". Ja nii see juhtubki. :D Healy teeb küll kõik, et väravavaht selle ära võtaks, kuid siiski 2-2. Järgnevad mitmed raksakad posti või vastasmängijasse, kuid võiduväravat lüüa ei suudeta.

Lisaaeg. Taas läheb Wigan juhtima. Kuid Leeds surub. Kõikide jõududega. Wigan teeb kõik, et mängu tappa. Nurgalöök. Pall on lahtine, maandub 25 meetri peale Gary Kelly jalal. Kommentaator: "he never scores". Uhh. Milline värav. We are super Leeds, we are super Leeds, we are super Leeds, super Leeds United!!!

Penaltid. Healy lööb esimesena. On näha, et jalg väriseb. Ta peab lööma paremini kui eelmine kord. Ja põrutabki tugevasti ja ilusasti üle värava. Wigani mehed ei eksi. Selle eest suudab aga Hulse veel kord latti kõmmutada. 4-2 penaltitega järgmisse ringi Wigan. Njah. Penaltid on juba paras loterii, kuid sellegi poolest ei suutnud kaotus mängu ilu röövida. See oli vapustav emotsionaalne mäng.

Minu sügav kaastunne kõigile kaasvõitlejatele. Eriti loomulikult Rünnole, Smuutovile, Konnale ja Okule.

Marching on together! We gonna see you win!

2 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Wow. Ei teadnudki, et sa professionaalne jalgpallur oled. Soovin 6nne! Ja su m2ngup6li Leedsi meeskonnas ikka pikk oleks!

13:43  
Anonymous Anonüümne said...

http://est.loterii.net/eesti_index02.html

roki täiega

20:36  

Postita kommentaar

<< Home