laupäev, 29. aprill 2006

Liblikas

Liblikas.
Esimene.
Kirju.

teisipäev, 25. aprill 2006

Kohe saabume...

Diepenbeeki tõugu hobune

esmaspäev, 24. aprill 2006

Pianoola

Linnateatris on ikka hea käis. Alati saab sealt positiivse elamuse ja lausa kahju on peale etenduse lõppu püsti tõusta ja saalist lahkuda. Viimati käisin vaatamas Pianoolat, mis kavas olnud juba üle kümne aasta. Kogu Linnateatri kaardiväge võib seal nautida Tšehhovi ainetel mänglemas. :)

Kliimamuutus

Kliimamuutus on mulle igal juhul karmilt mõjunud. Suvisest Belgiast siia jahedasse Eestisse saabumine pole lihtne. Igal juhul oskasin kuskilt korraliku nohu üles korjata. Pea on paks ja õhk ei käi kohe üldse läbi. Kuidas nii saab xDreamiks trenni teha?

Estonian Air - "kindel" kvaliteet

Tänane EPL: Estoninan Air ei vaja varulennukeid.

Haha. Humoristid.
Minu ja mu sõprade eelmise nädala seiklusi vaadates ei vaja Estonian Air mitte ühte vaid vähemalt kahte varulennukit.

Tallinn - Brüssel, neljapäev 13. aprill. Rahvas ootab juba värava taga järjekorras, et lennukile pääseda, kui tuleb teade, et lend hilineb poolteist tundi. Selle täitumisel aga järgmine, et uut informatsiooni saab poole tunni pärast jne. Akna taga aga istub Estonian Airi lennuki asemel mingi Skandinaavia siselendude oma. Lõpuks peale kahe tunnist hilinemist lastakse meid siiski sinna peale. Kapten annab teada, et päris lennuki asenduslennuk oli sammuti probleemide küüsi sattunud, kuid nüüdseks on probleemid parandatud. Õnneks maabumegi turvaliselt Brüsselis.

Brüssel - Tallinn, esmaspäev 17. aprill. Lend ei välju. Enamus rahvast saab Tallinnasse läbi Praha. Nelja tunnise hilinemisega.

Brüssel - Tallinn, reede 21. aprill. Taas asenduslennuk. See kord isegi ilma hilinemiseta. Midagi uut Estonian Airi puhul. Samas muidugi polnud see lend eriti Estonian Airiga seotud ka.

Samast EPL artiklist: Eelmisel aastal jäi Estonian Airi lendudest ära 0,5%.
Võib-olla tõesti. Aga paneks sinna juurde ka arvu, kui palju lende hilines tehniliste probleemide tõttu. Ma kardan et see protsent ei pruugi olla enam ühekohaline.

Igal juhul kui saaks, siis mina edaspidi boikoteeriks Estonian Airi. Kahjuks on ta aga pea ainukesi võimalusi otse kusagile Euroopasse saada. :(
Mine või Lätti...

kolmapäev, 12. aprill 2006

Mõista-mõista

Väljavõte tänastest AK uudistest:
* valimistel võitis x ühe kümnendiku protsendipunktiga
* Eesti on rikkuselt venemaast kaks korda rikkam

(doh)

Miks ei võiks lihtsalt selges eesti keeles öelda, et x võitis 0,1 protsendiga?
Ja kuidas ikkagi saab Eesti olla rikkam, kui Venemaa. Huvitav, kust kohast kõik need kütuserongid tulevad? Inimese kohta võib-olla tõesti on Eesti rikkam kui Venemaa. Aga see on liigne pisiasi, et seda mainida.

(doh)

teisipäev, 11. aprill 2006

Klubi25

Nuuks. Nuuks.

Reedel pidas oma viimase peo Klubi25. Erki kolis välja ja minu eelmine elupaik läheb nüüd müüki. Täitsa lahe oli see aasta ja veidi rohkem Mustamäel elada. Kuid väga tagasi ei kipu. Hirmus igavad on ikka paneelikad.

Lugesin kokku, et olen oma elu jooksul nüüd juba kuues kohas elanud. Lisaks veel kahes kohas Göteborgis õppides. Päris palju. Kuid eks noorus olegi pigem see otsimise aeg. Paikseks jääda jõuab alati. Vaevalt, et ma oma Tabasalu korterisse ka oma ülejäänud eluks jään.

kolmapäev, 5. aprill 2006

Tõde ja õigus

Naised saavad meestest alati õigesti aru.
Mehed naistest mitte kunagi...

pühapäev, 2. aprill 2006

OnÖöOnÖöOnÖööööö...

Mida teha kell üks öösel, kui on joodud kaks õllet ja magama minna veel ei viitsi?

Haaaa. Need for Speed. ;)

laupäev, 1. aprill 2006

Arvuti vs tolm

Tolm võidab.
Kohe kindlalt.
Pika puuga.

Vaatan ja imestan, kui palju tolmu ikka ühe pisikese arvuti sisse mahub.
Ja lahti tast ei saa. :(

Mis oleks presidendivalimiste kõige piinlikum hetk?

Toomas Hendrik Ilvese ja Arnold Rüütli välispoliitiline vaidlus Aarne Rannamäe juhtimisel Eesti Televisiooni otsesaates.

Eesti Ekspress

Originally posted by: Kristjan