kolmapäev, 13. juuni 2007

Kolmandad osad

Miks juhtub enamuse filmidega nii, et kolmandad osad tunduvad kuidagi tunduvalt kehvemad kui eelmised? Viimase aja omadest võib näiteks tuua Pirates of The Carribbean III ja Shrek III.
Esimesed osad olid head ja publiku huvi suur. Teised osad olid vaat et veel paremad ja rahva huvigi suurem. Siis aga tulid kolmandad osad, mis ei toonud võrreldes eelmistega midagi uut ja põnevat. Rahva ootus oli aga juba hiigelsuur ja seega ka pettumus kerge tulema. Oleks need kolmandad osad olnud esimesed või teised oleks nad suurepärased olnud.
Tjah. Ja need mõlemad filmid ei piirdu ju vaid kolme osaga...

Sama vist on ka muusika tegemisega. Kui teha kogu aeg sama asja, siis publik tüdineb ära. Alati oodatakse midagi uut, mingit arengut. Ja kui isegi muusikaline areng toimub, kuid žanr jääb samaks, tundub nagu tehtaks taas sama vana igavat asja. Ses suhtes on Madonna heaks vastupidiseks näiteks. Kõik ta plaadid on olnud väga erinevad. Ja ei saa kunagi öelda, et ta oleks igavaks läinud.

2 Comments:

Blogger Mari said...

Minu poolt kerge vastuväide - ehk siis maitse asi muidugi, aga minu meelest oli Kariibimere Piraatide teine osa kõige halvem neist kolmest. Shrek III ei oska veel kommenteerida, kuna pole veel näinud. Aga nii kui ära vaatan, siis kohe muljetan! ;-)

17:00  
Blogger Unknown said...

Maitse asi kindlasti.

Vaatame, mida toob Ocean's Thirteen. ;)

15:14  

Postita kommentaar

<< Home