pühapäev, 5. veebruar 2006

Laiuse lumelahing

Eile sai taas tehtud üks nendest asjadest, mida olen ammu juba teha tahtnud, kuid seni pole jõudnud. Käisin Laiuse kuninglikus lumelahingus. Igati lahe üritus. Isegi väljas valitsenud -20 külmakraadi ei häirinud peaaegu üldse. Ainult pisut liiga venima kippuv algus peletas lõketest hoolimata enamus pealtvaatajaid veel enne lõppu.

Lahingust osavõtjad olid jaotatud kaheks - ühed, kes kaitsesid lumelinnust ja teised, kes seda vallutada üritasid. Enamus mängijatest alles põhikoolis ja rollimängu just eriti tõsiselt võtta ei suutnud. Eesmärgiks oli kätte saada vastaste lipp ja tuua see enda tagalasse. Korra õnnestus mul ka surma saada, mis tähendas mängust eemaldamist kümneks minutiks. Hüppasin linnusemüürile ja kohe naksti sain nii vastaste kui ka omade käest mitme lumepalliga pihta. Liiga agar ikka ei maksa olla. :D Igal juhul nagu alati, ründajad võitsid.

Pärastlõunal sai Saadjärvel veel natuke rallikrossi vaadatud. Võimsad naelad olid paljudel ikka all. :) Ja neljaveoliste autodega kurvide võtmine oli ikka võimas. Käed hakkasid endalgi sügelema. :)