kolmapäev, 11. oktoober 2006

Kolga rogain

Kolga rogain oli hästi mõnus. Sügisene mets ja raba on ikka maaliliselt ilusad. Lisaks tulid kõik punktid kuidagi lihtsalt kätte ja isegi joosta viitsisime vahelduva eduga. Tulemuseks 89 punkti (esimest korda üle 80 punkti) ja segavõistkondade arvestuses 29. koht (üldarvestuses 98. koht, kokku üle 350 võistkonna).

Enne võistlust sai eesmärgiks seatud segavõistkondadest esimesse poolde jõuda. Selle täitsime ka kuhjaga. Lisaks taaskord suutsime ühe punkti võtta kõikidest võistkondadest esimesena. :) See küll näitab, et me ei pruukinud oma raja valikul just eriti optimaalsed olla, kuid vähemalt olime originaalsed. :p Punkt ise asus keset Hara sood ja sinna ikka andis sumbata. Päast tundus mööda metsaradu jooksmine ikka väga kerge. :D

Tänud Pirgitile toreda seltskonna eest sellel pikal võistlusel. Oli väga lahe laupäev. :)

1 Comments:

Blogger Eret said...

Ma ju tahtsin ka võistelda seal :( Nii ebaaus, võistkond Maniacs ilma minuta... nii ei olegi enne olnud... Eks ma siis orienteerun siin üksi .. mäest yles - mäest alla ja järgmisel aastal kogub võistkond Maniacs 100p (natuke utoopiline, aga eesmärk peabki kõrge olema:p)

18:12  

Postita kommentaar

<< Home