kolmapäev, 10. oktoober 2007

Rogain

Selle sügisene rogain toimus Jägala-Joa kandis. Võistluskaaslaseks see kord Eret. Suht vaevarikas oli see mööda metsi laaberdamine. Peamiselt see tõttu, et reedel enne võistlust jäin 13:32 haigeks. Umbes täpselt kella pealt see toimuski. Aevastasime järgemööda koos ühe töökaaslasega ja avastasime, et enesetunne pole enam mitte kiita.

Aga ega see veel ei takistanud metsa ronimast. Alguses polnudki väga hull. Sai ikka peaasjalikult joostud. Kui just nõgeseväljad või kibuvitsad parasjagu ei takistanud. Aga teise tunni lõpuks oli laip. Kogu jõud oli kadunud ja kuskilt ei paistnud teda tagasi ka tulevat. Siiski rühkisime kiirkõnnil edasi. Ja üle keskmise edukalt - kokkuvõttes peaaegu tavapärased 80 punkti ja esimese kolmandku lõpus nii üldkokkuvõttes kui ka segavõistkondade seas.

Hästi lahedad seltskonnad liikusid metsas ringi. Nii mõnigi palus korraks seisma jääda, et pilti teha. Eks me siis katsusime head nägu teha. :p
Mõned süüdistused:
http://www.rogaine-spb.narod.ru/articles/taok2007/25b.jpg
http://nagi.ee/photos/RainRainRain/2522911/in-set/44603/

Pea pool maad läbisime koos ühe mu töökaaslase ja tema neljase meestevõistkonnaga. Kord meie veidi ees, siis jälle nemad, pidevalt üks-teist ergutades. Kuskilt õnnestus neil aga kaks punkti rohkem saada. Dääm.

Saunanaiste kommentaare ka: kuskile kõrvale oli planeeritud põdrajaht. Kuid kuna metsa alla oli lahti lastud terve kari rogainijaid jäid see kord põdrad laskmata. See eest olla metsavahel nähtud karu. Mina ise piirdusin vaid ühe põdra silmamisega. Eeldusel, et see ei olnud karu.

Enne starti ja peale finišit üritas keegi teha oma doktoritööd ja palus täita ankeeti. Küsimused stiilis, kas närveerid enne võistlust ja mis motiveerib veel peale kuuendat tundi edasi liikuma jne. Eks siis lõõbitigi, et kõige rohkem motiveerib ikka üks kena tagumik, mis ees sibab. Ega sellest saa siis maha jääda. Mul oli see motiveeriv tagumik olemas. :p

1 Comments:

Blogger Eret said...

Häästi lahe oli, tnx kallis, et muga võistlema tulid :) Järgmine aasta siis uuesti ja rogaini MM'le ka!!! eksju onju! ja Pirgsi veame ka kaasa :)

15:20  

Postita kommentaar

<< Home